Diriginte de santier

Toti investitorii/proprietarii  se intreaba de ce sa angajeze un diriginte de santier (persoana fizica sau juridica), care sa supravegheze lucrarile, daca acestia au angjat deja o firma /echipa, care sa efectueze lucrarile la un nivel calitativ stabilit de investitor /proprietar conform legii.

In mare sunt doua motive si acestea ar fi:
  1. In primul rand, angajezi un diriginte de santier pentru ca asta cere legea (legea 10/1995, si 177/2015) lipsa dirigintelui de santier e sanctionata cu 10.000 – 20.000 lei
  • In al doilea rand dirigintele de santier este un inginer cu experienta (autorizat ISC), care va poate ajuta sa diminuati eventualele costuri suplimentare si sa va asigure ca locuinta pe care o construiti e facuta conform reglementarilor in vigoare si ca dumneavoastra si familia dumneavoastra puteti locui in siguranta.
  • Totodata dirgintele de santier, va reprezinta in fata autoritatilor si va apara interesele in raport cu constructorul
  • Dirigintele de santier raspunde potrivit legii si obligatiilor ce ii revin, pe toata durata de existenta a constructiei, pentru viciile structurii de rezistenta rezultate din nerespectarea normelor de executie în vigoare la data realizarii ei.
 
Call Now ButtonSunati acum